مواد لازم :
| نخود پخته شده | ۵۰۰ گرم | 
| پیاز قرمز نگینی خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری | 
| لیمو ترش | ۱ عدد | 
| نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم | 
| سیر له شده | ۱ حبه | 
| جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری | 
| روغن زیتون | به میزان لازم | 
| کره | به میزان لازم | 
| نان تست | به میزان لازم | 
| پنیر | به میزان دلخواه | 
	
	.jpg)
	طرز تهیه:
	نخود، پیاز، سیر و جعفری را در یک کاسه ی متوسط با هم مخلوط کنید. بعد از آن مقداری از پوست لیمو را در مخلوط رنده کنید، و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس مقداری آب لیمو ترش و روغن زیتون به موادتان اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
سپس به وسیله ی گوشت کوب فرقی ندارد دستی باشد یا برقی مواد را خوب بکوبید تا نخود ها کاملا له شوند. بعد از کوبیده شدن مواد ، مقدار دیگری نیز نمک و فلفل و آب لیمو اضافه کنید، البته حتما قبل از اضافه کردن بچشید.
طعم آن به ذائقه ی شما بستگی دارد. مقداری کره روی سطح نان ها بزنید، بعد مقداری پنیر ( نوع پنیر به خودتان بستگی دارد) رنده کنید، ۲ قاشق از مخلوط میکس شده را روی نان قرار بدهید و مقدار دیگری پنیر رنده شده بریزید و نان دوم را روی مواد بگذارید. می توانید نان ها را درون ساندویچ ساز مولینکس و یا روی ماهی تابه سرخ کنید تا برشته شوند و پنیر درون آن ذوب شود.
				
			

										 	

